Ти се мотаат низ глава прашања во врска со сексуалноста и
сексуалното и репродуктивно здравје? Нема кој да ти ги одговори?
Тогаш прашај ги нашите ССО едукатори или намини во нашите младински центри „Сакам да знам“.
А ако сакаш да ги имаш одговорите на прашањата во мал прст, пријави се за ССО обука!