Секси Маало

Секси Маало е емисија за ССО – од млади за млади! Ништо чудно и да е единственото маало кај нас во кое нема забранети теми!

Преку него, муабетите за табуата и за сексуалноста стигнуваат до секој што ќе притисне „плеј“ на Радио МОФ – секоја среда од 12.15 часот!

По повод 10-годишнината од првото издание на „Секси Маало“, сите емисии се достапни и на Spotify и Самоглас во аудиоверзија –
ги има над 100! A aко сакаш да му се придружиш на тимот сексимаалци или имаш идеја за тема на муабет, пиши ни на seksualnoobrazovanie@hera.org.mk.