Колумни

Те бива за пишување? Имаш омилена тема од ССО на која сакаш да пишуваш? Или искуство што би сакал/-а да го споделиш за да го објавиме?

Пиши ни на seksualnoobrazovanie@hera.org.mk и помогни ни да ги скршиме табуата! Ако ти треба инспирација, прочитај што пишале младите пред тебе: