Kolumna

Të pëlqen të shkruash? A keni një temë të preferuar nga EGJS për të cilën dëshironi të shkruani? Apo një përvojë që dëshironi të ndani për ta publikuar?

Na shkruani në seksualnoobrazovanie@hera.org.mk dhe na ndihmoni të thyejmë tabutë! Nëse keni nevojë për frymëzim, lexoni atë që të rinjtë kanë shkruar para jush: